Hansalinn Viljandi otsib kunstnikku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansalinn Viljandi
Hansalinn Viljandi Foto: ANNA AURELIA MINEV/SAKALA

Viljandi otsib kunstnikku, kes esindaks linna festivalil «HANSEartWORKS», mis on osa Hollandis Kampenis tuleva aasta juunis peetavatest rahvusvahelistest hansapäevadest.

Viljandi esitab omalt poolt ühe kunstniku ning katab tema valituks osutamise korral sõidu- ja ööbimiskulud Kampenis rahvusvaheliste hansapäevade ajal. Kakskümmend «HANSEartWORKS» festivalil osalevat kunstnikku kinnitab lõplikult hansalinn Kampeni korraldusmeeskond kõikidest hansalinnadest saabunud avalduste põhjal.

Festivali pealkiri on «Water connects» ehk «Vesi ühendab». Osalejatelt oodatakse töid, mis kannaksid edasi teemat «The world of contrasts» ehk «Kontrastide maailm».

Ainus tööle seatav piirang puudutab ruumi. Igale osalevale kunstnikule eraldatakse merekonteiner mõõtmetega 2 x 2 x 2 meetrit. Kandideerimise tähtpäev on 7. detsember  ning konkursil osalemise täpsemad tingimused leiab viljandi.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles