Korvpallimeeskond sai võidulisa

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi pidi teisipäeval Pärnus peetud kohtumisel leppima kaotusega.
BC Viljandi pidi teisipäeval Pärnus peetud kohtumisel leppima kaotusega. Foto: Madis Luik

Eesti korvpallimeistrivõistluste teises liigas kaasa tegev BC Viljandi kohtus esmaspäeval Tartus põhiturniiri mängus Tartu Terminalid meeskonnaga ning lisas oma kontosse kolmanda võidu.

BC Viljandi kontrolli all kulgenud kohtumise kõik veerandajad lahenesid viljandlaste eduga, mis lõpuvileks vormus 85:62 võiduks.

Viljandlaste suurimad skoorikasvatajad olid esmaspäeval Rauno Tamm 24 ja Teet Meerits 21 punktiga, Mikk Söödor lisas 13 ning Steven Tensing 11 punkti. Mängu efektiivuse parim koefitsient oli võitjatest Teet Meeritsal, kelle statistikasse jäi visatud punktidele lisaks seitse lauapalli, neli resultatiivset söötu, kaks vaheltlõiget ja üks viskeplokeering. Reimo Tamme arvele kogunesid neli laupalli ja neli resultatiivset söötu. Lauapallide hankimises oli aga üle väljaku mees BC Viljandi vormi kandev Martin Stepanov, kes võttis kaheksa lauapalli kaitses ja viis rünnakul mängides.

BC Viljandi on pärast põhiturniiri mänguderingi oma viieliikmelises grupis liider. Meeskond on seni peetud neljast kohtumisest võitnud kolm.

Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga mängude kalendris on BC Viljandi järgmine vastane Valgamaa Kutseõppekeskuse meeskond. Millal kohutmine aset leiab, on osapoolte vahel veel kokku leppimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles