Kullaga saab uhkustada kaks Viljandi klubi sõitjat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Johanson pälvis Eesti cyclocross’i meistrivõistlustel alla 23-aastaste ratturite arvestuses kuldmedali.
Kristjan Johanson pälvis Eesti cyclocross’i meistrivõistlustel alla 23-aastaste ratturite arvestuses kuldmedali. Foto: Elmo Riig

Laupäeval Tallinnas peetud Eesti cyclocross’i meistrivõistlustel teenis Viljandi rattaklubi liige Kristjan Johanson alla 23-aastaste arvestuses tiitli, pakkudes rajal konkurentsi eliitklassi meestele. Juunioride sõidus sai meistrikulla Joosep Sankmann ning Viljandi klubisse tulid ka hõbe ja kaks pronksi.

Meeste eliitklassi ja alla 23-aastaste ratturite jõuproov kulges Eesti nimekaima maastikuratturi Martin Loo dikteerimisel. Liidrirolli võttis ta sisse juba võrdlemisi sõidu algul ja vedas enamiku võistlusmaast endaga kaasas ka soomlast Sasu Halmet. Eesti meistri tiitli pälvis Loo teist aastat järjest.

Kristjan Johanson lõpetas raske sõidu üldarvestuses neljandana ning oli eespool nimetatud soomlase järel MU-klassi teine ja eestlastest parim lõpetanu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles