Ehitusaiad tähistavad hotelli rajamise algust

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus andis hotelliehitaja käsutusse 840 ruutmeetrit linnamaad, et ehitajal oleks maja ümber tegutsemiseks piisavalt ruumi. Reedel piirati see ala ehitusaedadega.
Viljandi linnavalitsus andis hotelliehitaja käsutusse 840 ruutmeetrit linnamaad, et ehitajal oleks maja ümber tegutsemiseks piisavalt ruumi. Reedel piirati see ala ehitusaedadega. Foto: Elmo Riig

Töömehed seadsid reede lõuna ajal Viljandi vanalinnas Laidoneri platsi ääres seisva kunagise kultuurikooli maja ümber ehitusaiad, mis tähistavad sinna kavandatava hotelli rajamise algust.

«Ehitusplatsi organiseerimine on üks ehituse osa,» vastas aastaid tühjana seisnud maja omanikfirma Laidoneri KV juhatuse liige Jaan Tuha küsimusele, kas hotelli ehitamine on alanud. «Ettevõtte omanikud on otsustanud oma raha hotelli rajamisse investeerida, nii et tagasiteed enam ei ole.»

Tuha seletusel on Laidoneri plats 8 hoone keeruline objekt tulenevalt oma vanusest, muinsuskaitselisest väärtusest ning asjaolust, et see on aastaid tühjalt seisnud. Iga järgmise sammu tegemiseks tuleb saada kooskõlastused ning arvestada maja tehnilisest seisust tulenevate halbade üllatustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles