Spordikooli esindus tõi koju hõbedase karika

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli C-klassi võistkond lõpetas Eesti karikavõistlused teise kohaga.
Viljandi spordikooli C-klassi võistkond lõpetas Eesti karikavõistlused teise kohaga. Foto: Eesti käsipalli liit

Reedest pühapäevani mängiti Kehra spordihoones Eesti noorte C-klassi käsipalli karikavõistlusi, millel Viljandi spordikooli esindus sai teise koha.

2002. aastal ja hiljem sündinud poiste koosseise oli turniiril kümme ja need alustasid paremate selgitamist läbi kahe alagrupi, järgnesid poolfinaalid ja medalimängud.

Viljandi spordikooli meeskond läbis alagrupi täisedu, nelja võiduga, alistas poolfinaalis 16:11 SK Tapa, kuid pidi esikohaheitluses tunnistama võõrustajate HC Kehra esimese koosseisu 26:16 paremust.

«Korralik turniir, seda eriti kaitsetegevuse poolest. See on hea positsioon, millelt edasi minna,» võttis Viljandi spordikooli treener Marko Koks eduka karikaturniiri lühidalt kokku.

Viljandi spordikooli meeskonna parimaks mängijaks nimetati Kevin Hunt. Lisaks temale kuulusid võistkonda  Jaak-Erik Pihlak, Aleksander Pertelson, Oliver Ruut, Carl-Alex Kukk, Hendrik Koks, Karl-Hermann Seeder, Martin Braun, Kaidar Keres, Robin Liinsoo, Mihkel Lõpp, Kenno Toom, Marttin Vendelin ja Karla-Gerdo Änilane.

Viljandi spordikooli järel sai turniiril kolmanda koha Põlva spordikool ja neljas oli SK Tapa.

Järgmisena selgitavad Eesti noorte karikavõitjaid B- ja D-klassi noormehed. Nende mõõduvõtt on novembris Põlvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles