Tänavakultuurifestival algab seinte puhastamisega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«JJ-Street Baltic Sessioni» tänavakultuurifestivali nädal algab seintepuhastusaktsiooniga.
«JJ-Street Baltic Sessioni» tänavakultuurifestivali nädal algab seintepuhastusaktsiooniga. Foto: Erakogu

«JJ-Street Baltic Sessioni» tänavakultuurifestivali nädal algab esmaspäeval kogu Eestit haarava seintepuhastusaktsiooniga. Selle käigus puhastatakse üheksas Eesti linnas soditud seinu, et rõhutada erinevust illegaalse sodimise ja professionaalse tänavakunsti vahel.

Viljandis on ettevõtmises kaasa lüüa soovijad oodatud kolmapäeval, 19. oktoobril kell 15.30 Uku keskusesse.

Seintepuhastusaktsioon sai alguse aastal 2012, näitamaks, et «Street Art Jam» seisab kunsti, mitte illegaalse tegevuse eest. Seintepuhastusaktsiooniga näidatakse, et noored hoolivad ümbritsevast keskkonnast.

Korraldajad paluvad selga panna ilmastikule vastavad riided. Registreeruda saab e-posti vahendusel streetart@balticsession.com.

17.–23. oktoobrini on Eestis taas tänavakultuurifestival «Baltic Session», mis on saanud Euroopa üheks tuntumaks festivaliks, toetades nii urban-kultuuri kui ka meelelahutusmaastikku Eestis ja laiemal tasandil. «JJ-Street Baltic Session» pakub nädala vältel meelelahutusürituste ja võistluste seeriaid: seintepuhastusaktsioonid, ilupäev, «Urban kirbuturg», «Vogue Ball», tänavakunstiüritus «Street Art Jam», peod ja tantsukoolitused maailma staaridega.

Festival kulmineerub finaalpäevaga Eesti ühes võimsamas kontserdimajas Nordea, kus astuvad üles nii Eesti kui välismaa staarid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles