Luule Komissarovist sai netisensatsioon

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodetud tuhande asemel tuli Luule Komissarovi fänniküljele Facebookis vähem kui ööpäevaga üle 15 000 jälgija.
Loodetud tuhande asemel tuli Luule Komissarovi fänniküljele Facebookis vähem kui ööpäevaga üle 15 000 jälgija. Foto: Heigo Teder
«Ei mina usu, et see leht tuhat laiki täis saab – ma ei tunne nii palju inimesigi.» Nii arvas armastatud näitlejanna Luule Komissarov pühapäeval kell 19, kui Facebookis avanes tema fännileht, ning läks oma asju ajama.  
Selleks ajaks, kui Luule korteriühistu koosolekult naasis, oli jälgijaid kogunenud üle viie tuhande. Esmaspäeva hommikul enne kella kümmet ületas see 15 000 piiri.

Luule Komissarovi fänniküljel hoiab silma pea Ugala teatri korraldusjuht Heigo Teder, keda seovad Luulega lisaks tööle tugev sõprusside ja armastus jalgpalli vastu ning kellega nad on toimetanud koos Luule avalikel esinemistel, sattumistel palliplatsidele ja teistel kummalistel üritustel, kus kumbki uue ja huvitava katsetamise ees risti ette ei löö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles