Õpilased saavad viimast päeva kandideerida stipendiumile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuelvikutalendi mullused stipendiaadid
Tuelvikutalendi mullused stipendiaadid Foto: Maxima Eesti

Täna on viimane päev avalduste esitamiseks andekatele õpilastele mõeldud stipendiumikonkursil «Tulevikutalent 2016». Kuni 1000 euro suuruseid stipendiume jagatakse teadus-, spordi-, kultuuri- ja ettevõtlikkustalentidele.

Tulevikutalentide konkursil saavad ennast proovile panna andekad 5.–12. klasside õpilased, kel on täna viimane võimalus saata edasi oma motivatsioonikiri- või video, juhendaja soovitus, loetelu senistest säravaimatest saavutustest oma valdkonnas ja lisada juurde vanema volitus ning hinnete väljavõte.

Kandideerida saab kodulehel www.tulevikutalent.ee.

Laekunud avaldused vaatavad üle oma alal tippu jõudnud tuntud žüriiliikmed: teadusvõistlussaate Rakett69 saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu, tippjalgrattur ja Eesti jalgratta maanteesõidu koondise peatreener Jaan Kirsipuu, ETV+ peatoimetaja Darja Saar ning Eesti näitleja, laulja ja tantsija Kristel Aaslaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles