3G-mobiilsidel täitub Viljandis kümme aastat

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See telefon SonyEricsson K610i osteti 2007. aasta kevadel, foto on tehtud aga nüüd, 2016. aasta sügisel. Toona päris tark telefon töötab endiselt ja võimaldab lisaks GSM-ile valida ka 3G-võrgu.
See telefon SonyEricsson K610i osteti 2007. aasta kevadel, foto on tehtud aga nüüd, 2016. aasta sügisel. Toona päris tark telefon töötab endiselt ja võimaldab lisaks GSM-ile valida ka 3G-võrgu. Foto: Aivar Aotäht

18. oktoobril möödub täpselt kümme aastat, kui 3G-mobiilsidet hakkas esimese operaatorina Viljandis pakkuma EMT.

Suuremates Eesti linnades oli 3G tolleks ajaks juba aasta jagu levinud, kuid suurem osa rahvast kasutas endiselt palju pikema ajalooga GSM-mobiilsidet. Sellisest asjast nagu praegusel ajal tavaline 4G ei osanud tavakodanik siis veel unistadagi.

Toonane EMT avalike suhete juht Kaja Pino ütles Viljandi 3G-uudisest teatades, et esialgu on 3G-võrku võimalik kasutada Uueveski, Turu ja Kesklinna tugijaama piirkonnas.

Copy
Tagasi üles