Kinos linastub õnnefilm

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tragikomöödia «Õnn tuleb magades» otsib vastust küsimusele, kas neljakümnesel lahutatud naisel, kes on elanud üle oma elu halvima päeva ja leiab end hommikul voodist võhivõõra mehega, on mingitki lootust.
Tragikomöödia «Õnn tuleb magades» otsib vastust küsimusele, kas neljakümnesel lahutatud naisel, kes on elanud üle oma elu halvima päeva ja leiab end hommikul voodist võhivõõra mehega, on mingitki lootust. Foto: Kaader filmist

Männimäe salongkinos saab pühapäeval vaadata uut Eesti filmi «Õnn tuleb magades».

Viimaseid aastaid noor, aga üksildane Viivi avastab ühel kenal hommikul enda kõrvalt voodist tundmatu mehe. Paanikas naine püüab oma peas taastada eelmise päeva sündmusi. Selgub, et seljataga on elu halvemaid päevi: valutav õlg, tööle hilinemine, arsti diagnoos, korralik tüli apteegijuhatajast tšikiga, keda ta silmaotsas ei salli, ja kõige selle tagajärjel õhtu lõpp kõrtsis, kus ta mõistab, et võid olla nii korralik ja tubli, kui tahad, aga õnne peab ka olema...

Mees, kelle Viivi linade vahelt leiab, on viiekümnele lähenev Andres, lahke loomuga kutseline äparduja, kes ei suuda öelda ei. Ühel õhtul satub ta oma kodukõrtsis tantsima kena võõra naisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles