Täna algab täiskasvanud õppija nädal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

14. oktoobril algab 19. täiskasvanud õppija nädal «Õige aeg on õppida!», mille avaüritusena peetakse Tartu ülikooli Narva kolledžis tunnustusüritust, kus kuulutatakse välja aasta õppija, koolitaja, õpitegu, koolitussõbralik organisatsioon, koolitussõbralik omavalitsus ja raamatukogu.

Täiskasvanud õppija nädala jooksul korraldatakse kõikjal Eestis arvukaid täiskasvanuharidust populariseerivaid ning õppimisvõimalusi tutvustavaid ettevõtmisi. Täiskasvanud õppija nädalal on fookuses elukestev õppimine ja enesetäiendamine, mis on inimese ja ühiskonna arengu põhiline eeldus muutuvas maailmas toimetulekuks.

Põnevaid loenguid, õpitube, näitusi ja koolitusi on terve nädala vältel lasteaedades, üldhariduskoolides, kutsekoolides, kõrgkoolides, muusikakoolides, Rajaleidja keskustes, noortekeskustes, raamatukogudes, rahvamajades ja kultuurikeskustes. Ürituste kalendriga saab tutvuda siin.

Nädala lõpetab 21. oktoobril kell 11 Tallinnas Sokos Hotellis Viru algav täiskasvanuhariduse foorum «Paremad oskused = kindel investeering». Foorumil võetakse vaatluse alla täiskasvanute oskused ja arutletakse oskuste tähenduse üle.

Lisainfo Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andras kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles