Kingapoodi minek lõppes trepil suurte sinikate ja marrastustega (1)

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käesoleva nädala algul oli Mulgi Marketi eskalaatoril kaks kukkumist, mille tagajärjel sai viga kolm naist.
Käesoleva nädala algul oli Mulgi Marketi eskalaatoril kaks kukkumist, mille tagajärjel sai viga kolm naist. Foto: Elmo Riig

Terje Luik tahtis selle nädala algul emaga Mulgi Marketisse kingi ostma minna. Nad astusid eskalaatorile, et teisele korrusele sõita, kuid sinna nad ei jõudnud, sest midagi juhtus liikuva trepiga ja mõlemad naised kukkusid.

Luik rääkis, et on kindel, et viga ei olnud neis. «Ema on mul küll südamehaige, aga ta ütles, et tunneb end hästi, ja oli ilus päev. Enne veel mõõtsime tal vererõhku ja see oli 140,» meenutas ta.

Ema hoidis eskalaatori käsipuust kinni ja teiselt poolt toetas teda tütar. Seetõttu ongi Luik täiesti kindel, et ema ei kaotanud tasakaalu, vaid viga oli eskalaatoris. Kannatanu lisas, et teisele korrusele pääses tol päeval ainult liikuvat treppi kasutades, sest nagu ta oli ühelt müüjalt kuulnud, oli lift parasjagu katki.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles