Viljandis tutvustatakse ainulaadset raamatut Eesti loomaõiguslusest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Taperson
Kadri Taperson Foto: Erakogu

Loomade eestkoste organisatsioon Loomus andis hooandjate abil välja raamatu «Loomade poolt», mille keskmes on otsekohesed vestlused Eesti loomakaitsjate ja loomaõiguslastega. Täna kell 17.30 Viljandi Centrumi Rahva Raamatu kaupluses teoks saaval raamatuesitlusel on kohal ka autor, Loomuse juhataja, kauaaegne loomakaitsja ja loomade õiguste eest seisja Kadri Taperson.

«Raamat on sissejuhatuseks kõigile kirjutamata raamatutele, mis eesti keeles loomaõiguste ja loomakaitse vallas tulevikus ilmuvad, sest seni on sellel tänapäevasel teemal kirjutatud häbematult vähe,» ütles Kadri Taperson. Autori sõnul saab esimesest raamatust vastuse vähemalt ühele küsimusele: miks peaks iga inimene loomaõiguslane olema.

Ühisrahastusplatvormi Hooandja vahendusel toetas raamatu valmimist 177 inimest mitmest riigist. Raamatu müügitulud lähevad mittetulundusühingu Loomus toetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles