Viljandimaa koolid selgitasid paremaid murdmaajooksjaid

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuenda ja seitsmenda klassi tüdrukute 1500 meetri jooksu kolm paremat autasustamisel. Võitis Anette Peltser, teine oli Mariliis Paris ja kolmas Andra Aavik.
Kuuenda ja seitsmenda klassi tüdrukute 1500 meetri jooksu kolm paremat autasustamisel. Võitis Anette Peltser, teine oli Mariliis Paris ja kolmas Andra Aavik. Foto: Margit Kurvits

29. septembril olid Karksi-Nuias Viljandimaa koolide murdmaajooksu karikavõistlused ning karikaid jagati välja kolmes kategoorias: gümnaasiumide, suurte põhikoolide ja väikeste põhikoolide arvestuses.

Kokku osales Karksi-Nuia terviseradadel 15 Viljandimaa kooli 247 võistlejaga. Iga jooksja sai valida lühema või pikema distantsi vahel.

Gümnaasiumide ehk X–XII klassi õpilaste arvestuses saavutas esimese koha Viljandi gümnaasium 338 punktiga. Teise koha sai Kitzbergi gümnaasium 285 punktiga ja kolmanda koha Tarvastu gümnaasium 214 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles