Uuenenud kunstmuruväljaku avalahingu annab Tuleviku kolmas meeskond

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve ääres alustati möödunud reedel kunstmuru lahtirullimist ning juba eel oleval pühapäeval peetakse seal esimene jalgpallilahing.
Viljandi järve ääres alustati möödunud reedel kunstmuru lahtirullimist ning juba eel oleval pühapäeval peetakse seal esimene jalgpallilahing. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval kell 13 kohtuvad uue erkrohelise vaiba saanud Viljandi kuntsumuruväljaku avakohtumises Eesti meistrivõistluste kolmandasse liigassse pürgivad Viljandi Tuleviku III ja Põlva FC Lootos.

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik kolmas koosseis alustas tänavu Eesti meistrivõistluste madalaimas, neljandas liigas ning kuni viimase vooruni hoidis kinni kolmandasse liigasse viivast teisest kohast.

Paraku tuli aga viljandlastest harrastusmängijatel pühapäeval linnastaadionil peetud põnevuslahingus Jõgeva Wolvesi 4:3 paremust tunnnistada ning see kukutas neid liiga alagrupis kolmandaks. 

Jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle sõnul tuleb renoveeritud mänguplatsi pidulikku lindilõikamist mõni aeg veel oodata. «Nimetame pühapäevase mängu uuenenud väljaku testimiseks,» kõneles Mutle, kelle ütlemist mööda on avamine takerdanud veidi bürokraatiasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles