Lõhavere keskuses peeti pidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõhavere ravi- ja hooldekeskus pidas oma renoveeritud hoone viiendat aastapäeva.
Lõhavere ravi- ja hooldekeskus pidas oma renoveeritud hoone viiendat aastapäeva. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lõhavere ravi- ja hooldekeskus pidas oma renoveeritud hoone viiendat aastapäeva. Külalisi oli teistest Viljandimaa hooldeasutustest ja naabermaakonnast, rääkimata Suure-Jaani valla rahvast. Tervitama olid tulnud ka Lõhavere eelmised juhi Ene Maaten ja Matti Zirk.

Pikaajalise töö eest Lõhaveres pälvisid Suure-Jaani vallavalitsuse tänukirjad Aino Pitertseva, Lea Kulagina ja Ludmilla Puiste, kellest kaks esimest on Lõhaveres töötanud nelikümmend ja viimasena nimetatu kakskümmend viis aastat.

Pidulikul kokkusaamisel esines Lõhavere elanikele ja külalistele laulja Ele Millistfer.

Lõhavere mõisa peahoones tegutses aastast 1966 haigla. Enne sihtasutuseni jõudmist tegutseti nii osaühingu kui aktsiaseltsina. 2011. aasta veebruaris valmis juurdeehitis ning septembris said valmis mõisahoone rekonstrueerimistööd ja juurdeehituse teine etapp. Praegu on Lõhavere ravi- ja hooldekeskuses 80 kohta, avarad üldruumid, teraapiaruumid, lift, saun, piiratud siseõu ja palju muud, mis pakub väärikat vanaduse veetmise võimalust nii Suure-Jaani valla kui ümbruskonna eakatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles