Käsipallurid kohtuvad täna kodusaalis Arukülaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kohtub täna Viljandi spordihoones meistriliiga mängus SK Arukülaga.
Viljandi HC kohtub täna Viljandi spordihoones meistriliiga mängus SK Arukülaga. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC meeskond peab täna kell 19 Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste viienda kohtumise. Neljast mängust kaks võitu võtnud viljandlaste vastane on seni võiduta SK Aruküla.

Viiendas voorus võõrsil Viimsi/Tööriistamarketile alla jäänud Viljandi peatreener Marko Koks sõnas, et tema hoolealused esinesid Harjumaal tujutult. «Kõik oli liiga tõsine ning realiseerimine jättis soovida. Me ei suutnud lihtsatest kohtadest vastaste väravavahti üle mängida,» kõneles Koks ja avaldas lootust, et Aruküla vastu suudavad tema hoolealused mängulusti üles leida.

Seni võiduta jätkava Aruküla peatreener Toivo Järv jäi realistiks ning sõnas, et Viljandi vastu on võiduarve avamist keeruline loota. «Loodan, et Viljandi on pisut rohkem mängitav kui näiteks Serviti, aga kui kaheksa poissi on kahe hooaja vahel võistkonnast ära läinud, siis midagi väga head loota pole,» ütles Järv ja lisas, et suure tõenäosusega jääb paar olulist mängumeest kesknädalasest Viljandisse sõidust eemale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles