Plaanitav koridor kogus protestihääli (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjate esialgse nägemuse kohaselt hakkab klaasist galerii ühendama Centrumi praegust ja tulevast hoonet üle Uue tänava.
Ettevõtjate esialgse nägemuse kohaselt hakkab klaasist galerii ühendama Centrumi praegust ja tulevast hoonet üle Uue tänava. Foto: eskiis

Eesti arhitektide liit toetab neid viljandlasi, kelle arvates on halb mõte ehitada üle Uue tänava klaasist galerii ehk kaht hoonet ühendav koridor.

Nagu Sakala on kirjutanud, astus asja vastu avalikult välja Uuel tänaval elav sisearhitekt Kaari Metslang, kes kogus oma mõttekaaslastelt allkirju ning juhtis plaanitavale rajatisele ka teiste arhitektide tähelepanu.

Ilmarise tänav 1 ja Tallinna tänav 24 krundi vahele jääva Uue tänava lõigu detailplaneering oli avalikuks tutvumiseks väljas 7. oktoobrini ning kõigil huvilistel oli võimalik tolleks kuupäevaks idee kohta linnavalitsusele oma arvamus edastada.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles