Ebatavaline tehing avab liikluses pudelikaela (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali tänava ääres oleva 270-ruutmeetrise maalapi eest saab Leola Kinnisvara Viljandi Veevärgi käest 246 ruutmeetrit Jakobsoni tänava ääres olevast parklast. Veefirma saab ruumi maa-alustele torudele, ettevõtja parkla ning linn maad ringristmiku jaoks.
Vaksali tänava ääres oleva 270-ruutmeetrise maalapi eest saab Leola Kinnisvara Viljandi Veevärgi käest 246 ruutmeetrit Jakobsoni tänava ääres olevast parklast. Veefirma saab ruumi maa-alustele torudele, ettevõtja parkla ning linn maad ringristmiku jaoks. Foto: Viljandi Veevärk

Kui linna veefirma ja siinse suurima kinnisvaraarendaja tehing teoks saab, avaneb linnal kauaoodatud võimalus kaotada ringristmiku ehitusega Viljandi liikluse suurim pudelikael.

Paberil juba kokkulepitud ja lepingukski kirjutatud tehing, mille käigus vahetavad omanikud paarisaja ruutmeetri suuruseid tükke Leola ja Vaksali tänava ääres, vajab veel notari juures kinnitamist. Seejärel saab Viljandi Veevärk endale tüki rahva seas tuntud Korneri ristmiku ääres ja Leola Kinnisvara omakorda tüki Jakobsoni tänava servas. Sellised kinnistutükkide vahetused on üsna ebatavalised.

Kahe firma tehingust võidab autojuht

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles