Kultuurijuht peab veekeskuse idee veerema lükkama

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Kukk asus Viljandi Sakala keskuse etteotsa 2012. aastal ning mullu peeti tema eestvedamisel rahvusvahelisi hansapäevi. Nüüd saab ta mõneks ajaks enda kanda ka veekeskuse ehituse ettevalmistamise.
Jaanus Kukk asus Viljandi Sakala keskuse etteotsa 2012. aastal ning mullu peeti tema eestvedamisel rahvusvahelisi hansapäevi. Nüüd saab ta mõneks ajaks enda kanda ka veekeskuse ehituse ettevalmistamise. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja Viljandi vallavanem Ene Saar lähevad eeloleval reedel notaribüroosse ning asutavad veekeskuse ehitamiseks aktsiaseltsi. Seejärel määratakse asutuse esimeseks tegevjuhiks Sakala keskuse direktor Jaanus Kukk.

Nii linna- kui vallavalitsus määrasid käesoleva nädala algul tulevase veekeskuse nõukogusse kaks liiget. Linna hakkavad esindama linnapea Ando Kiviberg ja linnavalitsuse liige Risto Kaljurand ning valda volikogu esimees Hellar Mutle ja abivallavanem Sulev Kannimäe.

Konkurss tuleb

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles