Metsateel kraavi vajunud traktor röövis lapse elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva hommikul, kui Sakala sündmuskohal käis, olid traktor ja selle haagis õnnetuskohalt juba minema toimetatud. Jäljed olid siiski selgelt näha, kraavipervel vedeles aku ning kraavipõhi oli õline.
Esmaspäeva hommikul, kui Sakala sündmuskohal käis, olid traktor ja selle haagis õnnetuskohalt juba minema toimetatud. Jäljed olid siiski selgelt näha, kraavipervel vedeles aku ning kraavipõhi oli õline. Foto: Elmo Riig, Politsei

Uurijatel oli eile veel üsna katkendlik pilt õnnetusest, mis juhtus pühapäeval Kolga-Jaani vallas Otiküla lähedal pimedal metsateel, kus kabiinita vana traktor teelt välja sõitis, külili vajus ja lömastas 12-aastase poisi.

Esialgsetel andmetel sõitis 1983. aastal sündinud mees koos oma 12-aastase pojaga metsavaheteel traktoriga T-20 ning sõiduk kaotas pimedal metsasihil juhitavuse. Teelt väljasõitmise eel hüppasid isa ja poeg masinalt maha. Traktor sõitis kraavi, kus paiskus külili ning kukkus peale poisile, kes hukkus.

Õnnetus juhtus sirgel metsateel, mis on heas korras, aga väga sügavate ja järsuseinaliste kraavidega. Traagiline õnnetus juhtus kõrvalises kohas, kus paarisaja meetri raadiuses ühtegi majapidamist ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles