Laste palvel õpetajaks hakanud huvijuht valiti aasta parimaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valla aasta haridustöötajaks otsustas hariduskomisjon seitsme nominendi seast valida Kristi Pajuste.
Viljandi valla aasta haridustöötajaks otsustas hariduskomisjon seitsme nominendi seast valida Kristi Pajuste. Foto: Raivo Laidma

​Viljandi valla hariduskomisjon nimetas seitsme nominendi seast aasta õpetajaks Paistu kooli huvijuhi ja tantsuõpetaja Kristi Pajuste, kes klassijuhatajaks sai mullu õpilaste palvel.

Viljandi valla aasta haridustöötaja staatusesse tõusnud Kristi Pajuste ei teinud saladust, et komisjoni otsus oli talle enne neljapäevast kokkusaamist teada ning seetõttu jäid üllatuspisarad kolleegidel nägemata. «Üllatus oli see, et mind nominendiks seati. Loomulikult on mul hea meel – kes meist ei tunneks kiitusest rõõmu,» kõneles ta.

Valla aasta haridustöötaja on suuremale hulgale rahvakultuuri austajatele enam teada tantsuõpetajana. Tema juhendada on kuus Viljandi valla rühma, lisaks üks täiskasvanute segarühm. Olles veidi järele mõelnud, tõdes Pajuste, et lisaks kolmele laste ja neljale täiskasvanute tantsurühmale on tal tööd lasteaedade liikumisrühmadega. «Koolides on mul tantsurühmad Paistus ja Holstres,» täpsustas õpetaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles