Pudruhommikud pakuvad veerand tundi uneaega lisaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui õpilased hommikuputru sööma tulid, valmistas Abja gümnaasiumi kokk Helve Seegel juba lõunasöögiks suppi. Ühe söögikorra lisamine tema tööpäeva algust varasemaks ei toonud, sest nihkus ka lõunasöögivahetund.
Kui õpilased hommikuputru sööma tulid, valmistas Abja gümnaasiumi kokk Helve Seegel juba lõunasöögiks suppi. Ühe söögikorra lisamine tema tööpäeva algust varasemaks ei toonud, sest nihkus ka lõunasöögivahetund. Foto: Elmo Riig

Eilse rahvusvahelise pudrupäeva puhul pakuti Abja gümnaasiumis õpilastele hommikul mannaputru, mis oli ka suurema osa sööjate lemmik. 

Hommikuputru ei käinud õpilased söömas aga pelgalt eile, vaid selline söögikord on neil käesolevast õppeaastast iga koolipäeva hommikul. 

Paar aastat jutuks olnud ja nüüd teoks saanud hommikupudru idee pole Abja gümnaasiumi direktori Sirje Renteri sõnul väga uus, sest nagu ta teadis, on nii mõneski koolis putru pakutud juba päris pikalt. Näiteks Kitzbergi gümnaasiumis said õpilased selsamal hommikul riisiputru, Suure-Jaani gümnaasiumis aga samuti mannaputru. Veel mitme teise Viljandimaa kooli menüüs oli märge hommikupudru kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles