Kunagisest kooliaiast kujuneb heitjate kasvuala

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala juhi Tiit Aru sõnul on kunagine kooliaed ideaalne heitealade treenimise plats, mida Viljandis praegu ei ole
Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala juhi Tiit Aru sõnul on kunagine kooliaed ideaalne heitealade treenimise plats, mida Viljandis praegu ei ole Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus otsustas anda kergejõustikuseltsi Sakala kasutusse endine Paalalinna kooli õppeaia territoorium, kuhu spordiselts kavandab rajada heitealade harjutusväljakut.

Linnale kuuluv maaüksus aadressiga Paala tee 50a on paik, kus paljud kunagise Viljandi 5. keskkooli õpilased pidid enamasti vastu tahtmist käed mullaseks tegema ja suvekuudel peenraid rohima. Praeguseks vohab hoolitsetud aia asemel võsa ning praktilist kasutust krundil pole.

Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala juhi Tiit Aru sõnul on kõnealune paik ideaalne heitealade treenimise plats, mida Viljandis praegu ei ole. Ta ei tee saladust, et alustas väljaku rajamise kavandamist juba mõnda aega tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles