Õpilaste palvel sai huvijuhist klassijuhataja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi valla aasta haridustöötja staatuse vääriliseks otsustas hariduskomisjon seitsme nominendi seast nimetada Kristi Pajuste.
Viljandi valla aasta haridustöötja staatuse vääriliseks otsustas hariduskomisjon seitsme nominendi seast nimetada Kristi Pajuste. Foto: Raivo Laidma

Viljandi valla õpetajad kohtusid neljapäeval Heimtali kooli saalis aktusel, kus tehti teatavaks valla aasta õpetaja aunimetuse kandja, tervitati tänavu valla haridustöötajate perega liitunud 21 uut õpetajat ning tänati kolme töölt lahkunud pikaaegset pedagoogi.

Viljandi valla aasta haridustöötja staatuse vääriliseks otsustas hariduskomisjon seitsme nominendi seast nimetada Kristi Pajuste, kes on Paistu kooli huvijuht ja tunnustatud tantsuõpetaja.

Kristi Pajuste ei teinud saladust, et komisjoni otsus oli talle enne neljapäevast kokkusaamist teada ning seetõttu jäid üllatuspisarad kolleegidel nägemata. «Üllatus oli see, et mind nominendiks seati. Loomulikult on mul hea meel – kes meist ei tunneks kiitusest rõõmu,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles