Viljandimaa lõviklubid lõid kaasa üleilmalisel heateopäeval

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi LC Ellips ja LC Kolga-Jaani olid laupäeval ametis Tarvastu vallas Pariisi erihooldekodus.
Viljandi LC Ellips ja LC Kolga-Jaani olid laupäeval ametis Tarvastu vallas Pariisi erihooldekodus. Foto: Erakogu

Viljandimaa lõviklubid lõid kaasa üleilmalisel heateopäeval.

Heategevuslik organisatsioon Lions International on 8. oktoobil kuulutanud heateopäevaks, mil suurühendusse kuuluvad klubid, kes kuidas, oma panuse annavad.

Tegevuste valik on klubidele mõistagi vabatahtlik ning mida üks või teine klubi ette võtab, jääb nende endi otsustada. Nagu igal aastal lõid tänavuselgi heateopäeval kaasa kolm Viljandimaa klubi. Viljandi naisteklubi LC Ellips ja meesteklubi LC Kolga-Jaani olid laupäeval ametis Tarvastu vallas Pariisi erihooldekodus.

Kolga-Jaani klubi mehed on Pariisi erihooldekodus abiks käinud juba aastaid ning toimetasid seal heakorratöödega tänavugi. LC Ellipsi naised aga rajasid laupäeval hooldekodu õuele suure lillepeenra.

LC Ellips klubi president Mare Pariis kiitis tegusaid lõvisid ning sama hooldekodu juhina tunnistas ta, et 17 töökat kätepaari andsid korrastustöödel suure panuse.

Viljandi LC Fellini liikmed olid sellel korral president Margus Milveki sõnul otsustanud nii-öelda timurlasi mängida ning abistasid kergemate remondi- ja aiatöödega Viljandi eakaid ja puudega inimesi. «Tegime valikud, kuhu ja kelle juurde minna, tänavu jõudsime kolme majapidamisse,» lausus Margus Milvek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles