Tuttavas vormis kauplus peab avamispidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Bauhofi kaupluse juhataja Karin Leppiku sõnul sisulised muudatused märkimist väärivalt suured.
Viljandi Bauhofi kaupluse juhataja Karin Leppiku sõnul sisulised muudatused märkimist väärivalt suured. Foto: Elmo Riig

Viljandis Reinu teel enam kui tosin aastat ehitus- ja aiakaupu müünud kauplus, mis viimased aastad on kandnud Bauhofi nime, peab laupäeval taasavamispidu. Pidu nagu pidu ikka, päevajuhi, oksjonite ja loosimistega, ehkki poodi ennast pole vahepeal suletud.

Autoga kaupluse parklasse pöörates pole muudatust märgata. Nagu ennegi, seisab poe katusel end ehitusmaterjalide ja aiakaupade sektoris Eesti suurimaks ketiks tituleeriva Bauhofi kaubamärk. Tavakliendil on sisu uuenemist võrdlemisi keeruline mõista veel ka poeruumidesse sisenedes. Tõsi, valgust on varasemast tublisti rohkem ja see muudab ruumid visuaalselt avaramaks.

Viljandi Bauhofi kaupluse juhataja Karin Leppiku sõnul on sisulised muudatused märkimist väärivalt suured. «Vormiliselt ei pruugi meie uuest müügikontseptsioonist kohe aru saada, uuendused on valdavalt sisulised ning tehtud eesmärgiga meie klientidele paremat teenindust ja suuremat valikut pakkuda,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles