Kadumajäänud mees leiti rabast surnuna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud ja vabatahtlikud otsisid Soomaale kadunud meest laupäevast saadik ning neljapäeva lõuna ajal võis otsingud lõppenuks kuulutada.
Politseinikud ja vabatahtlikud otsisid Soomaale kadunud meest laupäevast saadik ning neljapäeva lõuna ajal võis otsingud lõppenuks kuulutada. Foto: Marko Saarm

Ehkki politseinikud lõpetasid laupäeval kadumajäänud Tõnise otsingud kolmapäeva õhtul, jätkasid vabatahtlikud otsimist ka neljapäeval ning lõuna ajal leidsid nad rabast surnukeha.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk ütles, et 78-aastane Tõnis leiti rabast üsna aktiivse otsingu ala piiri lähedalt. Surma põhjuste kohta politsei midagi kommenteerida ei osanud ning surnukeha saadetakse ekspertiisi.

Vabatahtlikke otsijaid koondava grupi OPEROG eestvedaja Aare Rüütel rääkis, et surnukeha leiti ohtlikust piirkonnast, kuhu lubati vaid suurte kogemustega otsijad. Soo­maale iseloomulikud võsa, rabad ja sood olid väga keeruliseks teinud aga kogu otsingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles