Viljandi sai Tapast napilt jagu

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval Viljandi spordihoones peetud käsipalli meistriliiga kohtumises pakkusid Viljandi HC ja SK Tapa põnevusetenduse, mis kulmineerus võõrustajate 30:29 võiduga.


Võitluslikult ning nagu Viljandi ja Tapa kohtumistes kombeks, veidi närvilises õhkkonnas möödunud heitlus algas tasavägiselt. Pärast esimest mängupoolaega säras tablool viljandlaste napimast napim edu, 14:13.

Treener Lembit Nelke sõnul alustas tema juhendatav meeskond teist poolaega täistuuridel ning näitas paarkümmend minutit oma võimetele ja oskustele vastavat käsipalli. «Siis tuli auk: söödud olid lohakad ja lahendused ebaotstarbekad,» meenutas Nelke.

53. mänguminutiks olid viljandlased kätte võidelnud 29:22 edu, mis kahanes lühikese ajaga paariväravaliseks ning oli lõpuvile kõlades ülinapp.

Viljandi HC jätkab Eesti meistrivõistlusi kolmandal positsioonil. Põhiturniiri kolmandas ringis on tal ees veel kaks kohtumist: 16. veebruaril kodus Põlva Servitiga ning nädal hiljem võõral väljakul Aruküla / HC Tallasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles