Viljandlanna võitis maratonikuubiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sille Puhu lõpetas laupäeval Tartu linnamaratoni naiste konkurentsis kolmanda kohaga ja tagas sellega endale Tartu maratonisarja üldvõidu.
Sille Puhu lõpetas laupäeval Tartu linnamaratoni naiste konkurentsis kolmanda kohaga ja tagas sellega endale Tartu maratonisarja üldvõidu. Foto: Imre Avaste

Maratonide mitmevõistluse sari «Tartu maratoni kuubik 2016» lõppes laupäeval viienda Tartu linnamaratoniga ning juba enne starti oli selge, et Allar Soo ja Sille Puhu hooaja koondvõitu võib väärata vaid mõni ennenägemata sügisene ilmaime.

«Tartu maratoni kuubiku» arvestuses läheb kuuest võimalikust kirja neli maratoni. Tõsi, sel aastal läks erandina kirja viiest neli, sest talvine Tartu suusamaraton jäi lumenappuse tõttu ära. Nii Soole kui Puhule oli just jooksumaraton veel viimane puuduolev pusletükk.

Mõlemal oli üsna lihtne eesmärki saavutada, sest edu lähimate konkurentide ees oli päris suur ja võitmiseks tuli neil lihtsalt jooks korralikul tasemel lõpuni teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles