Kojutulekuisu viis linnaameti juhataja kohani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse majandusametit juhib septembrikuu teisest poolest Toivo Lõhmus.
Viljandi linnavalitsuse majandusametit juhib septembrikuu teisest poolest Toivo Lõhmus. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsuse majandusametit juhib kolmandat nädalat uus inimene, telekommunikatsiooni inseneri haridusega Toivo Lõhmus.

«Suur isu koju tulla oli see, mis protsessi käivitas,» vastas 63-aastane mees küsimusele, mis teda ameti etteotsa kandideerima pani.

Toivo Lõhmus selgitas, et viimased 20 aastat on ta töötanud enamasti pealinnas, kuid viibinud võimalikult palju oma kodutalus Viljandi vallas. Ühel päeval portaalis CV Online kodumaakonna tööpakkumisi sirvides jäi talle silma, et Viljandi linna majandusametile otsitakse juhatajat. Ameti vastutusvaldkonnaga tutvumine ja paari viljandlasega rääkimine mõjus Lõhmusele innustavalt ja nii sai temast üks tosinast inimesest, kes oma kandideerimisavalduse linnale läkitas. Vestlusele kutsuti neist viis ning Lõhmuse sõnul võttis ta juba nende hulka pääsemist tunnustusena. Läks aga nii, et aktsiaseltsis Ericsson Eesti alltöövõtjate haldusjuhi ja töökaitsespetsialistina ametis olnud mees osutus valituks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles