Tulevik noppis nädalaga kaks võitu juurde

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik (kollases vormis) on esiliigas võitnud kaheksa viimast mängu. Pilt on tehtud suvel koduväljakul peetud kohtumisest Nõmme Kalju U-21 meeskonnaga.
Tulevik (kollases vormis) on esiliigas võitnud kaheksa viimast mängu. Pilt on tehtud suvel koduväljakul peetud kohtumisest Nõmme Kalju U-21 meeskonnaga. Foto: Marko Saarm

​Olles endale juba taganud nii esiliigaturniiri võidu kui tulevaks hooajaks koha meistriliigas, jätkab Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond oma võidumarssi. Läinud nädala neljapäeval võõrsil peetud kohtumises alistas ta 3:2 Tallinna Infoneti duubli ja pühapäeval võitis ta samuti võõrsil 6:3 Vändra Vaprust.

Mõlemad kohtumised meenutasid pigem treeningut, sest Tuleviku mängijate motivatsioon ja kontsentratsioon näivad olevat pärast varajast liigavõitu läbi teinud loomuliku languse. Eriti avaldus see kaitsemängus: kohati läbilastud hooletusvigade tõttu lubati endale kahe mänguga lüüa koguni viis väravat.

Kuid Viljandi esinduse mänguklass, mis on sel hooajal olnud peaaegu läbivalt kõrgem kui tema esiliiga vastastel, pääses maksvusele neilgi kahel korral ning lubas nii-öelda Brasiiliat teha. Ehk lähtuda printsiibist: lööge, palju tahate, meie lööme ikka rohkem!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles