Olustvere mõisa alleel liiklemine võib olla ohtlik

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigimaanteede ääres asuvatel Olustvere alleedel leidub üksjagu ohtlikke puid, pildile jäänud lahtine oks võib tuulega teele paiskuda.
Riigimaanteede ääres asuvatel Olustvere alleedel leidub üksjagu ohtlikke puid, pildile jäänud lahtine oks võib tuulega teele paiskuda. Foto: Elmo Riig

Rohkem kui sajandi vanused alleed, mis Olustvere alevikku läbivad, on väga imposantsed, ent tormituulte paisudes kujutavad liiklejatele suurt ohtu.

Jaska–Võhma teel on alleed 3,6 ja Suure-Jaani–Olustvere teel 1,2 kilomeetri ulatuses. Need teed ja alleed kuuluvad riigile ning on maanteeameti haldusalas. Üsna tihti võib nendel lõikudel näha kõvemate tuuleiilide järel teele langenud puid või suuri oksi. 

«Praegu oodatakse, et torm puid ükshaaval nokiks,» ütles Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli direktor Arnold Pastak. «Olukord on üsna ohtlik ja sellega tuleks tegelda.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles