Võrumaa karaskite teine kodu on Viljandimaa

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris tegi Liina Virolainen juba jõululaadaplaane ning uuris Viljandiski siit-sealt, kuhu võiks sel aastal oma Võrumaa karaskite püsileti paigutada.
Septembris tegi Liina Virolainen juba jõululaadaplaane ning uuris Viljandiski siit-sealt, kuhu võiks sel aastal oma Võrumaa karaskite püsileti paigutada. Foto: Elmo Riig

Ühel sügislaadal teatas osaühingu Muistne Maitse eesotsas olev Liina Virolainen leti tagant, et tema Võrumaa karaskite teine kodu on Viljandimaa.

«Me käime neid hästi tihti Viljandis ja Viljandimaal müümas,» lausus ta ning nentis, et ettevõtte kolme müügihooaja jooksul on neid siin alati kenasti vastu võetud. «Hästi suur erinevus on, kui ma lähen kuhugi teise kohta. Ma tajun selle vahe kohe ära. Siin tuntakse meid juba kirjade ja värvide järgi ära ning öeldakse, et oo, need on ju need karaskid.»

Detsembrikuu Viljandis 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles