Balti liiga algas viljandlastele kaotuse ja võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallurid mängisid nädalavahetusel tugevate välisklubide esindustega ning said Balti liigas kaotuse ja võidu. Mõlemal päeval oli Robert Lõpp (palliga) viljandlaste üks resultatiivsemaid mehi.
Viljandi käsipallurid mängisid nädalavahetusel tugevate välisklubide esindustega ning said Balti liigas kaotuse ja võidu. Mõlemal päeval oli Robert Lõpp (palliga) viljandlaste üks resultatiivsemaid mehi. Foto: Marko Saarm

Viljandi käsipallimeeskond alustas nädalavahetusel kodupubliku ees Balti liiga turniiri, kohtudes kahe tugeva vastase, Ukraina ja Valgevene klubiga, ning sai kirja kaotuse ja võidu.

Laupäeval pidi Balti liiga kuueliikmelisest alagrupist nelja parema sekka jõuda ihkav Viljandi HC tunnistama tänavu selle liigaga liitunud Ukraina tippmeeskonna Zaporižžja ZTR 27:19 paremust ning pühapäeval alistas ta 35:24 Valgevene SKA Minski.

Nagu ütles Viljandi HC juhendaja Marko Koks, võib laupäevasest suurest kaotusest hoolimata nädalavahetusega rahule jääda. «Mul on hea meel, et suutsime Minski meeskonna pakutud võimaluse ära kasutada ja vajalikke punkte teenida. Samas saime kinnitust, et suudame tugevatele ukrainlastele vastu hakata,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles