Ära minna lubanud Tõnis jäi kadunuks

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsijate seas olid lisaks politseinikele ja vabatahtlikele Tõnise lähedased. Kohale olid tulnud ka tema folgisõbrad, keda ta on festivali ajal aastaid oma koduaias võõrustanud.
Otsijate seas olid lisaks politseinikele ja vabatahtlikele Tõnise lähedased. Kohale olid tulnud ka tema folgisõbrad, keda ta on festivali ajal aastaid oma koduaias võõrustanud. Foto: Marko Saarm

Samal ajal kui politseinikud ja vabatahtlikud eile hommikul Kõpu vallas Iia külas metsatukkade läbikammimiseks ahelikke moodustasid, leidis laupäeval kaduma jäänud Tõnise abikaasa Maie Madi teeäärsest heinast kiivrialuse mütsi, mis kuulus tõenäoliselt mehele.

Olgugi et Tõnis seda mütsi naise sõnul tavaliselt ei kandnud, pidi see olema kotis, mille ta kadumispäeval selga oli pannud. Kui muidu on kauaaegne jahimees metsa alati ka leiba kaasa võtnud, siis seekord mitte. Miks ta aga jahilemineku asemel hoopis taksoga suuna lapsepõlvekodu poole võttis ja miks temast rohkem jälgi ei olnud, olid küsimused, millele eile veel vastust polnud.

Koos abikaasaga Viljandis elanud Tõnis oli laupäeval vaid kurtnud, et tal on paha olla, aga võtnud plaani siiski Tänassilma kanti jahile minna. Enne naise autoga Õissu sõidutanud Tõnist pole ei jahikaaslased ega abikaasa rohkem näinud. Naise sõnul polnud Tõnis kurtja tüüpi ega käinud ka arsti juures, aga midagi pidi laupäeval tema tervisega juhtuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles