Linnapea lubas eakatele poolteise aasta pärast võimalust ujuda

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnastaadioni rada oli eile reibastest liikujatest kirju. Pensionäride liidu korraldatav liikumispäev oli järjekorras kolmas.
Viljandi linnastaadioni rada oli eile reibastest liikujatest kirju. Pensionäride liidu korraldatav liikumispäev oli järjekorras kolmas. Foto: Marko Saarm

Eile oli Viljandi linnastaadionil eakate liikumispäev. Pärast seda, kui jalgrattakiivriga maavanem Erich Palm oli mõned võimlemisharjutused ette näidanud, kergitas linna ja maakonna eakate ees kaabut linnapea Ando Kiviberg.

«Pole viga: poolteist aastat veel ja saame ujuda,» edastas ta paarisajale pensionärile rõõmusõnumi. Selleks andis põhjust möödunud nädalal tehtud otsus, et asutatakse aktsiaselts, mis hakkaks ehitama veekeskust. Meer küll ei täpsustanud, kus ujuma hakatakse, aga võis arvata, et jutt käib sellestsamast Viljandi veekeskusest, mida oodates on nii mõnigi inimene pensionile jäänud. 

Sportlik päev, mil pandi põhirõhku kepikõnnile ehk alale, mille auks on Viljandi kõndijad isegi hümni teinud, oli mõeldud selleks, et tähistada tervet maakonda hõlmavat rahvusvahelist eakate päeva. Keppideta kohale tulnud Voldemar Nikolajev ütles, et tema on rohkem saapaheitja. Ta on sel alal ka võistelnud ning sai möödunud aastal oma vanuseklassis hõbemedali, heites jalavarju peaaegu 40 meetri kaugusele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles