Viljandlanna jätkab karjääri jõulumehe kodulinnas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19-aastasel viljandlannal Kristiine Miilenil on seljataga edukas debüüthooaeg Soome võrkpalliliigas Rovaniemi klubi naiskonnas, kellega ta otsustas veel vähemalt ühe aasta koostööd teha. Põhja-Soome oma klubi juurde sõitis ta teisipäeval pärast seda, kui oli naasnud Eesti rahvuskoondise koosseisus Poolast Euroopa meistrivõistluste valikturniirilt.
19-aastasel viljandlannal Kristiine Miilenil on seljataga edukas debüüthooaeg Soome võrkpalliliigas Rovaniemi klubi naiskonnas, kellega ta otsustas veel vähemalt ühe aasta koostööd teha. Põhja-Soome oma klubi juurde sõitis ta teisipäeval pärast seda, kui oli naasnud Eesti rahvuskoondise koosseisus Poolast Euroopa meistrivõistluste valikturniirilt. Foto: Elmo Riig

Nädala eest Eesti võrkpallikoondisega Poolast Euroopa meistrivõistluste valikturniirilt naasnud viljandlanna Kristiine Miilen alustab täna oma teist hooaega Soomes WoVo Rovaniemi naiskonnas.

Selle Põhja-Soome klubiga liitus Miilen möödunud aastal pärast gümnaasiumi lõpetamist ning tegi seal üle ootuste eduka hooaja: tõusis Soome naiste võrkpalliliiga põhiturniiri üheks resultatiivsemaks mängijaks. Tänavu sõlmis ta klubiga uue üheaastase lepingu.

«Mõistagi läksin ma eelmisel aastal sinna teadmisega, et mul tuleb mänguaja pärast võidelda, end tõestada ja näidata. Läks aga nii, et sain mängida kõigis ametlikes liigamängudes ja enamiku hooajast põhikoosseisus,» kõneles Miilen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles