Viljandi haigla ehitus võib alata ülejärgmisel aastal

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovski kinnitusel on uue Viljandi haigla ehituse ettevalmistamine saanud hoo sisse ning suure tõenäosusega lüüakse kopp maasse ületuleval aastal.

Pärast aastaid väldanud arutelusid ja vahel kattetuks osutunud lubadusi otsustas valitsus eelmisel nädalal anda raha Viljandi haigla projekteerimiseks. Umbes kuu varem oli poliitikutelt heakskiidu saanud kava rajada maakonnakeskusesse ka uus tervisekeskus. Need kaks asutust peavad idee kohaselt hakkama tegutsema ühe katuse all.

Eile Viljandis käinud Jevgeni Ossinovski sõnul läheb uue hoone projekteerimine lahti järgmisel aastal. Ehituse rahastamise kohta on plaanis põhimõtteline otsus langetada järgmise aasta kevadel, kui valitsus asub järgmisteks aastateks koostama eelarvestrateegiat. Ministri sõnul tähendab see seda, et 2018. aastal võiks haigla ehitus lahti minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles