Jevgeni Ossinovski: Reformierakonna haprus on jätnud valitsuse tööle jälje

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Jevgeni Ossinovski hinnangul mõjus pikaks veninud presidendiralli Eesti poliitikute usaldusväärsusele halvasti, ei poolda ta riigipea otsevalimist.
Ehkki Jevgeni Ossinovski hinnangul mõjus pikaks veninud presidendiralli Eesti poliitikute usaldusväärsusele halvasti, ei poolda ta riigipea otsevalimist. Foto: Liis Treimann / Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski leiab, et viimasel ajal kasvanud kriitikast hoolimata on praegune valitsus suutnud mitmes valdkonnas tulemuslikult tegutseda. Samas ei aja ta tagasi, et presidendivalimistest sündinud pinged on jätnud täidesaatvale võimule oma jälje.

Jevgeni Ossinovski, neljapäevases TV3 saates «Kolmeraudne» väitis teie endine erakonnakaaslane Mihkel Raud, et praegune Taavi Rõivase valitsus ei ole kunagi toiminud ega hakkagi kunagi toimima. Öelge teie, milline selle valitsuse töövõime tegelikult on.

Ma olen kuulunud kahte Taavi Rõivase juhitavasse valitsusse ja julgen väita, et sotsiaaldemokraadid on neis saanud ellu viia mitu väga kaalukat asja. Meie tegevuse rõhk on olnud lastega perede olukorra parandamisel. Esimese ja teise lapse toetus on teadupärast tõusnud 19 eurolt 50 eurole ning alates kolmandast lapsest on see 100 eurot. Järgmisel aastal rakendub lisatoetus nii, et kolmelapseline pere hakkab saama juba 300 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles