Volikogu määras noortele järjekordse juhi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica fraktsiooni juht Gert Elmaste (vasakul) on nüüdsest noortevolikogu ametlik juht.
Isamaa ja Res Publica fraktsiooni juht Gert Elmaste (vasakul) on nüüdsest noortevolikogu ametlik juht. Foto: Marko Saarm

Viljandi volikogu vahetas viimase poolteise aasta jooksul neljandat korda noortevolikogu juhti. Noortekogu spiikrit see teadmine eriti ei hirmuta, sest ta on juba harjunud hakkama saama ilma ametliku juhita.

«See inimene, kelle volikogu määrab, peaks olema noorte ja linnajuhtide vahel vahendaja,» sõnas noortevolikogu spiiker Keiti Piirisild. «Aga me suudame ka ise kontakti hoida. See ametlik juht on rohkem formaalne asi.»

Uue ametliku juhi noored aga neljapäeval taas said. Selleks valiti Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni juht Gert Elmaste. Enne valimist pälvis ta aga opositsiooni pahameele sellega, et keeras kõik talle esitatud küsimused naljaks ning näitas opositsiooni hinnangul üles selget asjatundmatust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles