Maavalitsus sai tonni vanaraua võrra rikkamaks (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanametall keskkonnainspektorite garaažis oli suurtesse kilekottidesse pakitud ja reeglite kohaselt plommitud. Kui inspektsiooni siinse büroo juht Naima Täär tegeles metalli konfiskeerimisega, siis maha pidi selle müüma maavalitsus.
Vanametall keskkonnainspektorite garaažis oli suurtesse kilekottidesse pakitud ja reeglite kohaselt plommitud. Kui inspektsiooni siinse büroo juht Naima Täär tegeles metalli konfiskeerimisega, siis maha pidi selle müüma maavalitsus. Foto: Marko Saarm

Keskkonnainspektorite laos seisab ligi tonn vanarauda ja kümmekond vana akut, mis juuli lõpus ühelt Lätti teel olevalt mehelt konfiskeeriti ja nüüd maavalitsusele anti.

Korralikult kilekottidesse pitseeritud metall on riigi oma ning maavalitsuse riigivara peaspetsialist peab sellele ostja leidma. Sellise kraami eest võiks metalli kokkuostjatelt saada 100–120 eurot.

Mees, kellelt politsei ja keskkonnainspektorid metalli ära võtsid, kandis aga tunduvalt suuremat kahju. Lisaks sellele, et ta jäi ilma metallist, pidi ta maksma 600 euro suuruse trahvi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles