Kaasava eelarve ideede esitamisel käib lõpuspurt

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kaasava eelarve projekti ideid saab tänavu pakkuda kolmandat korda. Kahel eelmisel aastal on selle raha eest korda tehtud Uueveski trepid ja Paala järve rand. Fotod on mõlema avamiselt.
Viljandi kaasava eelarve projekti ideid saab tänavu pakkuda kolmandat korda. Kahel eelmisel aastal on selle raha eest korda tehtud Uueveski trepid ja Paala järve rand. Fotod on mõlema avamiselt. Foto: Marko Saarm

Täna on viimane päev, mil saab esitada Viljandi kaasava eelarve projekti ideid.

Eile lõunaks oli veebilehel volis.ee üleval 20 ettepanekut, mille linnakodanikud olid 30 000 euro kasutamiseks teinud. Paar tundi hiljem oli see arv kasvanud juba 25-ni.

«Selliste üleskutsete puhul saadavad inimesed üldjuhul ettepanekuid kohe alguses ja siis, kui tähtaeg hakkab lähenema,» nentis Viljandi arenguspetsialist Jako Arula, kes esitatud ideid linnavalitsuses haldab. Ta tõi välja, et paari esimese päevaga laekus kümmekond ettepanekut, ja avaldas arvamust, et sama viljakaks võivad kujuneda ka viimased päevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles