Käsipallurid võtavad vastu Tapa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 algab Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste kohtumine, milles kohalik meistriliiga esindus läheb põhiturniiri kolmandas ringis vastamisi SK Tapaga.


Eelmises voorus tegi Viljandi võõrsil 27:27 viigi Chocolate Boys / Viimsiga, Tapa kaotas samuti vastase väljakul 30:32 Kehrale.

Viljandi meeskonna treeneri Lembit Nelke sõnul ei saa neil täna kerge olema. «Kui Tapa hoogu läheb, on teda raske pidurdada,» lausus ta. «Seega peame neilt kohe algul mänguisu ära võtma.»

Tapa sõidab Viljandisse hea emotsiooniga, sest viimati kaotas ta liider Kehrale võõrsil vaid kahe väravaga. «Meie võit ei olnud võimatu,» meenutas Tapa juhendaja Elmu Koppelmann eelmise vooru kohtumist.

Tapa on tänavu Viljandilt saanud kaks nappi kaotust, nüüd vajab ta edasipääsulootuse säilitamiseks kindlasti võitu. Koppelmanni sõnul on seda ülesannet raske täita. «Meil on mõned põhimehed tõbised, lisaks paar vigastatut,» lausus ta. «Samas on meil piisavalt pikk varumeeste pink. Eks ole näha, mis saab.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles