Sööme sõnu. Hirmus jutt ja maitsev toit

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veisekoot köögiviljatambi ja koorekastmega
Veisekoot köögiviljatambi ja koorekastmega Foto: Üllar Priks

Olete te kunagi elus hobuseliha söönud? Mina olen. Sõbraga hautasime teise potis ära ja haukasime härmas viina kõrvale. Ilus õhtu oli. Noorusaeg tuli meelde. Lõpuks üürgasime kaelakuti Viidingu laule, kuni sõbra naine meile padjanurgad suhu toppis. 

Saates «Hommik Anuga» oli hiljuti külas elukunstnik Juku-Kalle Raid ja too kiitis samuti hobuseliha. Kurtis ka, et Eestis niisugused sõnavõtud kuigi populaarsed pole: hobune olla ju ratsutamiseks. Mõistsin kohe mehe muret. Küllap on temagi seda hõrku looma menetledes sõprade seltsis kauneid õhtuid mööda saatnud.

Aga ma saan ka ratsutajatest aru, ausõna. Sellepärast ei annagi ma teile praegu hobuseliharetsepti. Annan hoopis lehma oma. Täitsa ise mõtlesin välja. Noh enam-vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles