Päästjad käisid Jämejalal

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval kell 17.45 sai häirekeskus väljakutse Jämejala külla aadressile Pargi tee 22, kus haiglahoone teisel korrusel olevat midagi süttinud.

Päästetöötajad sõitsid kohale nii tsistern- kui redelmasinaga, viimati mainitut siiski vaja ei läinud. Sündmuskohal oli ka mitu politseimeeskonda ja kiirabibrigaad. Patsiendid olid evakueeritud suletud siseõuele. Peagi toodi hoonest välja põlenud servadega voodimadrats ning järgnes sundventilatsiooniga ruumi suitsust vabastamine.

Päästeteenistuse Lõuna regiooni kommunikatsioonijuhi Marek Kiigu sõnul oli süttinud ühe palati sisustus ja et arvatavasti oli ruumi uks evakuatsiooni käigus lahti ununenud, hakkas tuli ka koridori levima. Õnneks suudeti põleng kiiresti likvideerida ning pressitöötaja andmeil keegi vahejuhtumis vigastada ei saanud.

"Tahaks kiita haigla personali, kes tegutses oskuslikult ja suunas inimesed kiiresti õue," märkis Kiik ning lisas, et tulekahju põhjust on veel vara öelda ja see selgub edasise menetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles