Centrum näitas kino

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi kaubanduskeskuses oli see juba kolmas kord, kui sarikapidu peeti, seekord tähistati kinosaali katuse alla saamist. Ettevõtte arendajad Rauno Tuula (vasakul) ja Riho Maisa andsid aga lubaduse, et see sarikapidu ei jää viimaseks.
Centrumi kaubanduskeskuses oli see juba kolmas kord, kui sarikapidu peeti, seekord tähistati kinosaali katuse alla saamist. Ettevõtte arendajad Rauno Tuula (vasakul) ja Riho Maisa andsid aga lubaduse, et see sarikapidu ei jää viimaseks. Foto: Elmo Riig

Esimese filmi näitamiseni Centrumi kinos jääb veel ligi pool aastat ning eilseks jõudis ehitaja niikaugele, et katuselt võis sarikapidu tähistava pärja alla tuua.

«Nüüd on näha, kui suur hoone tuleb, sest ka viimane nurk on paika pandud,» selgitas  Centrumi esindaja Riho Maisa. «Suurem osa tööst ootab aga ees.»

Praeguse plaani järgi peaks 1,5 miljonit eurot maksma minev kahe saaliga kino valmima märtsis ning ehitus püsib etteantud graafikus. «Kõik on seni läinud plaanipäraselt,» sõnas Maisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles