Tulevik kohtub karikaturniiril kolmanda liiga võistkonnaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik klubi esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere valiti taas septembrikuu esiliiga parimaks juhendajaks.
Tulevik klubi esindusmeeskonna peatreener Aivar Lillevere valiti taas septembrikuu esiliiga parimaks juhendajaks. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval loositi Eesti jalgpalli liidus Eesti karikavõistluste kaheksandikfinaalide paarid. 16 parema sekka jõudnud Viljandi Tulevik läheb vastamisi Eesti maaülikooli spordiklubi meeskonnaga.

Meistrivõistluste esiliiga liider peab Evald Tipneri nimelise karikavõistluste kohtumise võõral väljakul, tema vastane on meistrivõistluste kolmanda liiga lõunagrupi paremikku kuuluv võistkond, kes tosina meeskonna seas hoiab seal praegu kolmandat kohta.

Karikaturniiri eelmises, kolmandas ringis lülitas Viljandi Tulevik edasisest konkurentsis Premium-liiga meeskonna Sillamäe JK Kalevi, teises ringis oli üle meeskonnast JK Loo ning esimeses mängus alistas Tallinna JK Kalevi III meeskonna.

Kaheksandikfinaalid peetakse sügisel, veerandfinaalidega tehakse algust tuleva aasta kevadel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles