Slovakkiast jõudis Viljandisse medalikuhi

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Ervald sai Slovakkias turniirivõidu kaalus alla 61 kg.
Kevin Ervald sai Slovakkias turniirivõidu kaalus alla 61 kg. Foto: Elmo Riig

Slovakkias Prievidzas peetud rahvusvaheliselt vabamaadluse turniirilt tõid medali koju kõik Viljandist kohalesõitnud sportlased.

Tänavu juba 44. korda korraldatud mõõduvõtul oli osalejaid 13 riigist ja paremust selgitati kolmes vanuserühmas. Viljandi Tuleviku klubi vormis käisid matil neli täiskasvanut ja ainsa noorteklassi sportlasena Tristan Aleksandrov.

Paljudel rahvusvahelistel noorteturniiridel auhinnalisi kohti võitnud Viljandi spordikooli õpilane Tristan Aleksandrov oli kõige nooremate, 2006. aastal ja hiljem sündinud maadlejate seas sama edukas kui tema täiskasvanud reisikaaslased. Kehakaalus alla 36 kg otse teise ringi pääsenud, pidas ta kolm kohtumist ning alistas Tšehhi eakaaslase Jani Bohaceki, Slovakkia noormehe David Straka ja finaalis rumeenlase Luca Cazzaroti. Esikoht tuli veenva ülekaaluga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles