Väikese õunapressiga Viljandimaal kiiret rikastumist loota ei ole

Egon Valdaru
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsi lähistel asuva Vennijaagu talu peremees Rein Ardla pressib oma tarbeks õunu poole sajandi vanuse aparatuuriga, mis töötab laitmatult.
Viiratsi lähistel asuva Vennijaagu talu peremees Rein Ardla pressib oma tarbeks õunu poole sajandi vanuse aparatuuriga, mis töötab laitmatult. Foto: Elmo Riig

Mitu Viljandimaa meest on püüdnud pakkuda õunamahla pressimise teenust, aga suurt raha neil sellega saada pole õnnestunud.

7. septembril oli Facebooki Tarvastu valla rühmas postitus, milles Porsa külas elav Kalle Gaston teatas, et pressib õunamahla, 40 senti liiter. Ta lubas kuulutuses tellija juurde kohale minna, kuumutada ja hoidistada mahla kolme- või viieliitristesse kottidesse.

«Elan maal ja parajasti mul tööd ei ole, seega tuli tänavu mõte veidi teenida,» rääkis Kalle Gaston Sakalale. «Sain vaid 10 liitrit teha, kui purustajal läks mootoris midagi katki ja oligi kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles